Yrityksen vuosijuhlat eri tyyppisillä ohjelmilla

Julkaistu: 9 April 2020

Perinteikkäästi yrityksen vuosijuhlat ovat pukujuhla tai jonkinlainen illallinen. Nykyisin on kuitenkin alettu liittää vuosijuhliin erilaista ohjelmaa ja pikkuhiljaa luopumaan perinteisestä juhlamuodosta. Toisaalta eihän kumpaakaan tarvitse pois sulkea. Juhlan voi aloittaa toiminnallisella ohjelmalla ja jatkaa perinteisellä juhlavalla tilaisuudella. Monet ajattelevatkin juhlan hyvänä tilaisuutena palkita työntekijöitä ja vahvistaa yhteishenkeä. Seuraavassa kerrotaan millaisia eri ohjelmanumeroita yrityksen vuosijuhlaan voidaan liittää.

 

Luovia yhdessä ja uuden oppimista

Erilaiset pienet päiväkurssit, jossa tehdään ihan konkreettisesti jotain uutta ja luovaa on todettu hienoksi tavaksi luoda yhteishenkeä. Tällaisia ohjelmanumeroita voivat olla esimerkiksi erilaiset kokkikoulut, nikkarointipajat tai taidemaalauskurssit. Näistä jää mukava muisto juhlan jälkeenkin. Yritys voi tehdä esimerkiksi juhlan jälkeen toimistoon taidenäyttelyn.

 

Seikkailupäivä

Suomi on täynnä erilaisia hurjia ja vähän iisimpiäkin seikkailuaktiviteettejä. On olemassa monia kokonaisia seikkailukeskuksia, joissa voi valita erilaisia juttuja päivään. Hyviä esimerkkejä tästä luovat muun muassa kiipeilypuistot, erilaiset temppuradat sekä seikkailupuistot. Yleensä näissä on myös hyvin huomioitu eritasoiset osallistujat, mikä edesauttaa kaikkien miellyttävää osallistumista.

 

Kilpailuja

Päivästä voi tehdä entistä kiinnostavamman liittämällä siihen leikkimielisiä kilpailuja. Päivä voi sisältää urheilulajeja, visailuja tai se voi olla vaikkapa eri aktiviteeteista sisältyvä moniottelu.

 

Luontoa

Juhlapäivän voi viettää myös monin tavoin luonnossa. Jos vesi miellyttää, niin aktiviteeteiksi voi ottaa suppailua, melomista tai varata vaikka lautan, jonka päällä voi saunoa, uida sekä grillailla. Upeita tapoja viettää päivää luonnossa ovat myös vaellus, koskenlasku, köysilaskeutuminen kallioilla, varjoliito tai vaikkapa mönkijäsafari.

 

Rentoutuminen ja hyvä olo

Nykyisin suosiossa on erilaiset joogatunnit ja mindfullness. Näihin voi varata myös isojakin ryhmätunteja. Tunteja voi jatkaa luennoilla, joissa annetaan vinkkejä omaan jaksamiseen, esimerkiksi ravintoon tai nukkumiseen liittyviä luentoja. Näistä on kaikille hyötyä vielä pitkälle juhlan jälkeenkin.

 

Tanssia ja musiikkia

Juhlaan voi todella luontevasti liittää musiikkiesityksiä ja tanssia. Samaan tapaan tässäkin voi liittää kaikille pidettävän tanssitunnin päivän ohjelmaksi. Juhla voisi jatkua luontevasti perinteiseen illallisjuhlaan. Erilaisien konserttien järjestäminen juhlan yhteyteen on myös erittäin hyvä ja toimiva vaihtoehto.

Kuten huomaa, juhlaan voi liittää montaa erilaista asiaa. Juhlan sisältöä voi lähteä vaikka kartoittamaan henkilökunnalle tehtävän kyselyn avulla. Jos itse käytännön järjestelyt tuntuvat vaikealta tai ei ole aikaa niille, voi kääntyä juhlien järjestämistä tarjoavan yrityksen puoleen, esimerkiksi: Pure & Healthy Finland Oy.

jaa